Veti Jarenlange ervaring in tegels

Bij Veti hebben we een jarenlange ervaring in tegels. Van deskundig advies bij het uitkiezen van tegels tot het vakkundig plaatsen van de tegels bij u thuis.

Vloertegels

Keramische vloertegels zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en diverse afmetingen.

Voor elke stijl is er een keramische vloer te vinden. De meeste keramische vloeren worden gelegd in de afmeting 60x60x1 cm en 80x80x1 cm. Veti biedt een groot assortiment keramische vloeren uit Italië en Spanje. Wij bieden keramische vloeren aan in het lage, midden en hoge prijs segment. Alle keramische vloeren zijn van uitstekende kwaliteit en zeer scherp geprijsd.

Naast keramische vloertegels kun je bij Veti ook terecht voor keramische wandtegels en keramische terrastegels.

Liever tegels van natuursteen? Dat kan, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.
https://vetitegels.nl/wp-content/uploads/2021/04/Vloertegels-1.jpg
https://vetitegels.nl/wp-content/uploads/2023/09/VEti_Uw-specialist-in-binnen-en-buitentegels.jpg
https://vetitegels.nl/wp-content/uploads/2021/03/img_120_veti-2.png

Wandtegels

Wandtegels zijn er net zoals vloertegels in vele soorten en maten.

Wist je dat je alle vloertegels ook als wandtegel kunt gebruiken? Dit betekent dus dat je de keuze hebt uit verschillende tegels waaronder hardsteen, leisteen, travertin en marmer, en natuurlijk ook keramische wandtegels.

Wandtegels zijn mooi te combineren met vloertegels, zo kun je er voor kiezen de vloertegels als het ware door te leggen; zo krijgt de wand dezelfde tegels als de vloer. Ook kun je een ruimte een speelse uitstraling geven door op de vloer een ander legpatroon aan te houden dan tegen de wand.

Ga je naast de binnenkant van je huis ook de buitenkant aanpakken? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres, wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment terrastegels, bestrating en diverse tuinartikelen.

Vintage tegels

Tegels met een Portugese vintage uitstraling komen weer helemaal terug. Deze tegels zijn weer volledig trendy. Dat komt doordat de productie van de traditionele Portugese cementtegels volledig is ingehaald door de nieuwste productietechnieken van keramiek.

Wij bieden decortegels met lichte print en zachte kleuren tot kleurrijke vintage tegels met een verouderd effect. Door de juiste keuze te maken kan er een klassieke of juist moderne vintage uitstraling worden gecreëerd.

De patronen zijn van lieflijk tot heel artistiek. Door al deze kleuren en patronen te combineren in een bonte mix, kunt u een originele, creatieve ruimte creëren. Deze elementen zorgen ervoor dat uw keuken of badkamer er retro vintage uitziet. Vintage tegels zijn zowel als vloertegels als wandtegels verkrijgbaar. Opvallende vintage tegels.

Wij adviseren daarom ook om eens langs te komen in de showroom, zodat u er zeker van bent dat u de juiste keuze maakt die past bij uw inrichting. De juiste decortegels zijn namelijk de finishing touch van uw vloer of wand!


“Tip: Verschillende tegels onderling combineren geeft een verrassend effect! ”

De voordelen van keramische vintage tegels:

  • Nieuwe tegels met toch een vintage uitstraling De hoogste kwaliteit materialen
  • Duurzaam
  • Makkelijk in onderhoud
  • In velerlei maten beschikbaar
  • Zowel wandtegels als vloertegels
  • Originele patronen en kleuren
https://vetitegels.nl/wp-content/uploads/2021/04/Vintage-tegels.jpg
https://vetitegels.nl/wp-content/uploads/2021/04/Plinten.jpg
https://vetitegels.nl/wp-content/uploads/2021/03/img_120_veti.png

Plinten

Wilt u tegelplinten laten zagen? Sinds 2018 hebben wij een eigen plintenzagerij.

Geef uw vloer een rustige, chique uitstraling met perfect afgewerkte plinten uit dezelfde tegels als uw vloer. Keramische plinten zijn duurzaam en slijtvast, in tegenstelling tot houten plinten..

De standaard plint heeft een hoogte van 7 of 8 centimeter, Veti kan de tegels zo verzagen waardoor u de mogelijkheid heeft te kiezen voor een plinthoogte tot en met 15 cm! U heeft daarbij de keuze voor een afgeronde of een rechte afwerking.

Showroom

Bezoek onze binnen showroom in Heythuysen en bekijk ons grote assortiment aan binnen tegels.
https://vetitegels.nl/wp-content/uploads/2021/04/Showroom.jpg