Veti Jarenlange ervaring in tegels

Bij Veti hebben we een jarenlange ervaring in tegels. Van deskundig advies bij het uitkiezen van tegels tot het vakkundig plaatsen van de tegels bij u thuis.

Keramische tegels

Keramiek, het nieuwe tuinproduct

Keramiek is in opkomst vanwege de onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Naast de kwalitatieve eigenschappen is het uiterlijk van keramiek te vergelijken met natuursteen, mede daardoor zeer geliefd als bestratingsmateriaal. Keramiek wordt aangeboden in verschillende diktes en vaak wordt ons gevraagd wat nu de ideale dikte is.

Keuze in dikte van de keramische buitentegel

De dikte van een keramische buitentegel is een belangrijk aspect voor de aanleg en de duurzaamheid (levensduur) van jouw terras. Je hebt de keuze uit keramische tegels van 2 cm dik, 3 cm dik of de combinatietegel van 1 cm dik keramiek onlosmakelijk verbonden beton van 3cm.

De keramische terrastegels zijn razend populair in de tuinen van heel Nederland. Dat komt omdat ze veel uitzonderlijke kwaliteiten met zich mee brengen. Het zijn de perfecte tegels voor buiten omdat beschikken over:

 • Kleurvast
 • Slijtvast
 • Hoge stroefheid
 • Vlek- en zuurbestendig
 • Ze zijn krasbestendig door de nabewerking
 • Onderhoudsarm
https://vetitegels.nl/wp-content/uploads/2021/05/Keramische-tegels_12.png
https://vetitegels.nl/wp-content/uploads/2022/01/punto.jpg
https://vetitegels.nl/wp-content/uploads/2021/03/img_120_veti.png

Sierbestrating

Welke tuintegels moet ik kiezen?
De tuintegel vormt de basis van de uitstraling van jouw tuin. Wanneer je een tuintegel kiest, moet je jezelf een paar vragen stellen. Wil je een strak, klassiek of een landelijk terras? Welke kleur tuintegel wil ik hebben? Hoeveel geld wil ik uitgeven? Welke maat tuintegel heb ik nodig? En welke onderhoudsklasse wil ik?

Stapelblokken

Stapelblokken zorgen voor variatie en ruimtelijke werking in uw tuin. Stapelblokken zijn eenvoudig te verwerken omdat ze niet gemetseld hoeven te worden maar eenvoudig met lijm aan elkaar zijn te bevestigen. Met stapelblokken worden hoogteverschillen op een makkelijke manier opgelost. Een verhoogde border is zo gemaakt. Wilt u een terras dat hoger ligt dan de rest van de tuin? Stapelblokken maken het allemaal mogelijk.

Bloembakken en randen van stapelblokken kunnen afgewerkt worden met vijverranden. Dit geeft een mooie finishing toutch.

Naast stapelblokken vindt u bij ons ook een aantal populaire muurelementen in de vorm van bijvoorbeeld een U-element, een L-element, palissadeband of zelfs traptreden.

Hier een greep uit ons assortiment, neem een kijkje in onze showtuin voor meer voorbeelden
631-29835-blockstone-muurelement-getrommeld-15x15x30-kilimanjaro
634-Stapelblok-Gothic-15x15x60
636-Blockstone-getrommeld-15x15x30-cm-Black
637-Combiwall-splitton-DUO-12x15x60cm-mount-everest
635-9086062_combi_wall_splitton_matterhorn_40x20x15
632-redsun-lineablock-15x15x60cm-black-antraciet
https://vetitegels.nl/wp-content/uploads/2021/04/Duurzame-schutting.png
https://vetitegels.nl/wp-content/uploads/2021/03/img_120_veti-2.png

Duurzame schutting

Zoekt u een stevige en duurzame schutting? Kies dan voor een hout beton schutting!

U vindt bij ons alle materialen voor een hout beton schutting: betonplaten, betonpalen, tuinschermen en het juiste materiaal voor bevestiging en onderhoud. En omdat alle schermen uit ons assortiment gecombineerd kunnen worden met betonplaten en betonpalen, kunt u de schutting helemaal naar wens samenstellen!

Heeft u vragen over een hout beton combinatie of wilt u graag voorbeelden in het echt zien? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en een kijkje komen nemen in onze showtuin in Heythuysen.

Tuinverlichting

Spots geven ’s avonds een verrassend effect

Optimaal verlichten van de tuin

Met onze spots kun je struiken, boompjes of andere objecten op een sfeervolle manier aanlichten. We hebben spots met verschillende lichtbundels. Ook voor de vijver bieden we prachtige spots aan. Een grote boom aanlichten? Kies dan voor onze zeer krachtige spots. Spelen met de lichtsterkte? Kies dan voor onze dimbare spots.

Wandverlichting voor een sfeervol verlichte tuin

Wandlampen voor tuin en terras

Met de wandlampen van Lightpro verlicht je in een handomdraai een schutting, tuinwand, of overkapping. Deze benadrukken ’s avonds de diepte van de tuin.

Staande lampen in verschillende stijlen

Oriëntatieverlichting van Lightpro

Onze staande buitenlampen zorgen voor een passende sfeer rondom je huis. Wij bieden staande lampen in verschillende stijlen. Deze zijn perfect voor het verlichten van opritten, paden en terrassen.

De beste decklights voor ieder tuintype

Optimaal resultaat met meerdere decklights

Onze 12 volt decklights zijn aan te raden als oriëntatieverlichting. Wanneer je voor het optimale resultaat wilt gaan, kies je voor meerdere decklights. Deze kun je gemakkelijk aan elkaar koppelen. Dit geeft een sfeervol effect. Wens je juist accentlicht? Ook daarvoor hebben we een passende lamp. Bij ons vind je altijd een geschikte grondspot die aansluit bij ieder tuintype!..

https://vetitegels.nl/wp-content/uploads/2021/04/verlichting_veti.png
https://vetitegels.nl/wp-content/uploads/2021/04/tuin_gras_mooi_veti.jpg

Kunstgras

Wat is kunstgras?
Kunstgras is een kunstmatige variant van gras en wordt onder meer als landscaping toegepast wanneer gewoon gras te veel aandacht vereist. Het gras vergt zo goed als geen onderhoud zodat u van uw vrije tijd kunt genieten. Bekijk onze projecten pagina om een beeld te krijgen van hoe mooi het uiteindelijk uitziet.

De 7 voordelen van kunstgras in de tuin
Het uiterlijk van een kunstgrasveld verandert niet, met onze soorten kunstgras kunt u rekenen op het volgende:

De kleur blijft behouden
De dichtheid blijft gelijk
Geen onkruid tussen het gras
Veel minder onderhoud
Geweldige veerkracht
Veelzijdige ontwerpmogelijkheden
Kortom, kunstgraseigenaren genieten het hele jaar door altijd van een egaal groen gazon, waarbij het niet uitmaakt of het gazon een schaduw- of zonlocatie heeft. Dat durven wij te beloven, vandaar dat wij 10 jaar garantie bieden bij aanschaf van al onze soorten kunstgras. Voor meer informatie over deze belofte kunt u contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord!

Betonklinkers / Gebakken bestrating

Het verschil tussen betonklinkers en gebakken klinkers

– het materiaal;
Beton ten opzichte van klei.

– de duurzaamheid;
Gebakken klinkers gaan generaties lang mee. De betonklinkers worden na vijf tot tien jaar beduidend minder mooi. Daarom is een gebakken klinker een duurzame keuze.

– de kleurvastheid;
Alleen betonklinkers met natuursteen mineralen blijven enigszins op kleur. Een gebakken klinker blijft altijd zijn kleur behouden.

– het onderhoud.
Alg en mos hebben op gebakken klinkers een stuk minder vat dan op betonklinkers. Daardoor blijven gebakken klinkers mooier.

https://vetitegels.nl/wp-content/uploads/2021/05/Sierbestrating-_VETI_LIMBURG_SITTARD.png

Opsluitbanden beton

Opsluitbanden beton in de kleur grijs en antraciet.

5x15x100
6x15x100
6x20x100
6x30x100
8x20x100
10x20x10
10x35x100
https://vetitegels.nl/wp-content/uploads/2021/04/Opsluitbanden-beton.png

Hardsteen

Voor alle soorten hardsteen kunt u bij ons terecht.
Of het gaat om:

 • Deuromlijsting van belgisch hardsteen op maat
 • Vensterbank
 • Afdekplaten bij een vijver
 • Belgsich hardsteen afdekplaat 5 cm dikte.
 • Vensterbank van basalt hardsteen
https://vetitegels.nl/wp-content/uploads/2021/04/Hardsteen.png